چگونه به رومی گیل کلم قمری aloo سبزی

Tدر اینجا انواع مواد غذایی که شادی و آسایش و با این غذا به شما احساس گرما. سیب زمینی نقش مهمی در غذاهای هندی و

توسط FARDAALEFBA در 14 تیر 1399

Tدر اینجا انواع مواد غذایی که شادی و آسایش و با این غذا به شما احساس گرما. سیب زمینی نقش مهمی در غذاهای هندی و هر خانواده راه خود را از ساخت آنها است.

گاهی اوقات هنگامی که شما از یک خانواده بزرگ و یا شما به اندازه کافی سبزیجات و سیب زمینی اضافه می شوند به صورت فله و ظرف را کمی پس از آن دور می رود به اندازه کافی.

هنگامی که پخته شده با سبزیجات و سیب زمینی را به یک ترکیب نشاسته ای به ظرف و واقعا خوب کار می کنند با هر سبزی. آن است که یک تعادل خوب از طعم و مزه و طعم.

ما با یک ظرف سبزی به عنوان سبزی در اینجا در انگلستان همه شما می دانید این سبزی کاری.

به عنوان کلم قمری است که در فصل حاضر اگر شما در سبزی خود جعبه بود و به دنبال برخی از دستور العمل ایده در اینجا این است یکی برای شما.

کلم قمری و aloo سبزی

300 گرم کلم قمری پوست کنده و تکه به تکه های کوچک
150 گرم سیب زمینی پوست کنده و تکه به تکه های کوچک
85 گرم پیاز سفید پوست کنده و نازک ورقه شده
2 حبه سیر ورقه شده
2-3 فلفل سبز خرد شده (چشم پرنده)
1tsp دانه زیره سبز
1tsp زردچوبه زمین
2tsp گشنیز زمین
1tsp نمک
100 میلی لیتر شیر نارگیل
50 میلی لیتر آب داغ
یک تعداد انگشت شماری از گشنیز تازه خرد شده
5tsp روغن آفتابگردان

حرارت ماهی تابه اضافه کنید و روغن را یک بار داغ اضافه کردن دانه زیره سبز. هنگامی که آنها شروع بسیار گرم و سیر را اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 ثانیه بیش از حرارت متوسط.

اضافه کردن پیاز و فلفل سبز و طبخ برای 4-5 دقیقه.

اضافه کردن نمک, زردچوبه, زمین, گشنیز هم بزنید و بلافاصله اضافه کردن سیب زمینی و آب پوشش پان و بگذارید به مدت 4 دقیقه.

اضافه کردن تکه کلم قمری و شیر نارگیل و آن را به خوبی مخلوط و سپس طبخ را روی حرارت کم به مدت 12 دقیقه. گهگاه هم بزنید و سپس درست قبل از خاموش کردن حرارت نم نم گشنیز خرد شده هم بزنید و آن را با هم.

خدمت گرم هنگامی که می خواهید به خوردن.

Romy Gill یک آشپز و مواد غذایی نویسنده است. اولین کتاب او, 'Zaika' در دسترس است برای خرید در حال حاضر. او را دنبال کنید @Romygill



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب