رفتیم به یک رستوران برای اولین بار پس از فوریه – اما نمی ماند برای دسر

منt افتاد سکوت در اواسط ماه مارس. از پنجره اتاق خواب ما ما می توانید شنیدن این رستوران در کنار درب. پچ پچ سرآشپزها در آشپزخانه, نوجوان, کارکنان خود را, سیگار, شکستن صدا از استخراج فن بوی سیب زمینی برشته در یکشنبه. اما برای سه ماه گذشته ،

سه روز پیش آشنا برای تلفن های موبایل بازگشته است. اما با وجود خواب کمتر از 10 فوت از رستوران یک جدول برای شنبه شب بود که گرفتن یک گلستنبوری بلیط.

با توجه به دقیق قوانین جدید در محل برای اطمینان حاصل شود Covid-امنیت وجود دارد هیچ چیز مانند "فشردن شما در" این روز است. نه تنها جداول بسیار بیشتر از هم جدا رزرو اسلات دیگر کار مانند یک درب گردان – پر کردن جداول به عنوان به زودی به عنوان آنها پاک هستند. به جای مشتریان نشسته بودند در سه ثابت نشست با دادن زمان کافی برای تمیز کردن بین شام.

همانطور که ما تا به حال ساخته شده رزرو از قبل وجود دارد بدون نیاز به بیش از ما نام و جزئیات تماس هنگامی که ما (آنها در حال حاضر آنها را در فایل) که باعث کاهش شانس خود را از گذراندن تمام شام رویای شوم تماس تلفنی از یک NHS تست و ردیابی تماس با مرکز در هفت روز: "متاسفم که شام شما هزینه £40 و ورود به Covid-19 قرعه کشی".

اما ما نباید نگران اند; شبح coronavirus به دنبال ما در همه جا. رستوران شده بود در decked شیک صفحه نمایش پارتیشن بین تمام جداول – اگر چه این را من کمی احساس اطمینان آن را کاهش توانایی استراق سمع در دیگر شام; بدیهی است که یکی از بزرگترین قدرت پردازش از غذا خوردن همراه با نه نیاز به شستشو.

کارکنان پر حرف و استقبال اما کمی در لبه. آنها گفته اند که هیجان زده به عقب به عنوان یک خانواده متعلق به کسب و کار است که تا به حال فقط گسترش قبل از همه گیر آن را کتمان می گویند چند ماه گذشته شده اند از نظر مالی روی حیله و تزویر – اما جو یکی از عصبانیت مرور uncharted waters در حالی که تلاش می شود به عنوان مهمان نواز به عنوان امکان پذیر است.

این شانس را به خوردن مواد غذایی آماده شده توسط خودم و یا شریک زندگی من بود شاد (من نمی خواهم برای دیدن قلع گوجه فرنگی خرد شده که من نیاز به خوراکی هرگز دوباره به خوردن مواد تشکیل دهنده من حتی نمی دانید که چگونه به طبخ به رستوران مقادیر نمک و کره است که من نمی توانم در حال اضافه در طول پخت و پز و به نوشیدن شراب از یک منو به جای Co-op کاهش راهرو. ما حتی اضافی قارچ سیب زمینی سرخ کرده – چرا که نه, این سه ماه ؟

وجود دارد چند لحظات عجیب و غریب; مانند پیشخدمت تکرار خودش به عنوان ماسک صورت خفه کلمات او و یا به عنوان ما منوهای شد دور گرفته شده و قرار داده شده در قرنطینه برای تمیز کردن.

البته خوردن در یک رستوران است که آسان تر کرونا-اقتباس از رفتن به میخانه چون شما در حال حاضر در حال گرفتن خدمات جدول در بسیاری از مکان و به شما اقامت خود را با خانواده ، ما نمی استفاده از توالت (حمام ما به معنای واقعی کلمه است سمت دیگر دیوار بنابراین ما می تواند صبر کنید).

اما آن را در حالی که برای دریافت استفاده می شود – حداقل نه به خاطر سپردن آنچه که در رستوران-مناسب مکالمه پس از ماه فقط داشتن خودمان را به صحبت کردن – اما همچنین این احساس که به سادگی بودن از لذت بردن شما در حال گرفتن یک خطر است. نه تنها برای خودتان بلکه برای هر کس دیگری. حتی برای کسانی که نمی باید انتخاب برای به انجام کارهایی مانند رفتن به یک رستوران و همچنان به ماندن در خانه برای محافظت از خود.

پس از دو دوره ما تا به حال به حال به اندازه کافی شجاع دنیای جدید است. ما صرفنظر از دسر و رو قبض (پرداخت contactlessly البته).



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im