'Chetna سالم گیاهی هند' آشپزی: دستور العمل از اسفناج و نارگیل دال به ذرت کبابی

Grilled ذرت و پیاز قرمز سالاد هنگامی که ذرت در چوب بلال در فصل و شما در حال گرفتن که کباب روی این سالاد را! ن

توسط FARDAALEFBA در 7 تیر 1399

Grilled ذرت و پیاز قرمز سالاد

هنگامی که ذرت در چوب بلال در فصل و شما در حال گرفتن که کباب روی این سالاد را! نگران نباشید – شما هنوز هم می تواند لذت بردن از آن را در زمان دیگری از سال: به سادگی جوش منجمد ذرت را در آب داغ به مدت 2 دقیقه و سپس تخلیه و انفجار آن را در فر داغ به مدت 5-6 دقیقه به دریافت یک کمی بو و طعم. شما حتی می تواند فقط با استفاده از آب پز ذرت بیش از حد.

خدمت 4

2 گوش ذرت پوسته و رشته های حذف شده و یا زمینی 200گرم
1 پیاز قرمز برش را به حلقه های نازک نمک
½ قاشق چایخوری پودر فلفل
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 گوجه فرنگی تقریبا خرد شده 10 گرم برگ نعناع تازه ریز خرد شده
10 گرم برگ گشنیز تازه ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن کلزا
½ قاشق چایخوری خردل دیژون تازه زمین فلفل سیاه و سفید

را یک قابلمه آب را به جوش و اضافه کردن ذرت. آشپزی برای 6-7 دقیقه یا تا زمانی که دانه ها فقط در مناقصه پس از آن تخلیه می شوند. کوره ذرت کوره داغ یا روی کباب پز به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که دانه ها کمی طلایی تبدیل نیمه راه از طریق پخت و پز.

در ضمن قرار دادن پیاز قرمز را در یک کاسه با خرج کردن از نمک فلفل پودر و 1 قاشق غذاخوری آب لیمو. ترک به marinate در حالی که ذرت پخت و پز است. هنگامی که ذرت کمی سرد استفاده از یک چاقوی تیز برای بریدن دانه از بلال. اضافه کردن آنها را به ترشی پیاز همراه با گوجه فرنگی و نعناع و گشنیز.

در یک کاسه کوچک, ماهوت پاک کن زدن با هم روغن خردل باقی مانده قاشق غذاخوری آب لیمو کمی نمک و کمی فلفل سیاه. زمانی که کاملا ترکیب پور این پانسمان بیش از سالاد مخلوط به خوبی و خدمت می کنند. این را حفظ خواهد کرد در یخچال برای چند روز و لذت می برد در دمای اتاق.

پنیر و سیب زمینی chapatti ساندویچ

مناسب برای پیک نیک, lunchboxes و یا یک وعده غذایی سبک در این تست ساندویچ پر شده با مخلوط پنیر پنیر چدار, سیب زمینی و ادویه جات ترشی جات. Toasting ساندویچ با دانه خردل می دهد نه تنها طعم عالی اما یک بزرگ به دنبال پایان بیش از حد.

باعث می شود 4

برای chapattis

200g chapatti آرد به علاوه اضافی برای گرد
¼ قاشق چایخوری نمک
140ml آب

برای پر کردن

100 گرم پنیر رنده شده
50 گرم پنیر چدار رنده شده
1 سیب زمینی کوچک آب پز و رنده شده
¼ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل
½ قاشق چایخوری amchoor (پودر انبه)
1 کوچک فلفل سبز ریز خرد شده
10 گرم برگ گشنیز تازه ریز خرد شده

برای toasting ساندویچ

روغن آفتابگردان
سیاه دانه خردل

به chapattis قرار داده و آرد و نمک را در یک کاسه و به تدریج اضافه کردن فقط به اندازه کافی از آب (یا کمی بیشتر در صورت لزوم) به شکل یک خمیر نرم. مخلوط کردن برای 2 دقیقه و سپس پوشش و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه.

تقسیم خمیر را به 8 قسمت مساوی. رول کردن هر بخش در یک سطح به آرامی floured به یک دایره 15-18 سانتی متر (6-7in) در سراسر. حرارت کتری تا داغ و طبخ هر chapatti برای 1 دقیقه هر طرف کم-به-حرارت متوسط تا زمانی که کمی طلایی رنگ شود.

برای پر کردن ترکیب مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه. به نان تست ساندویچ استفاده از همان کتری شما استفاده می شود به طبخ chapattis. نم نم باران با کمی روغن و یک بار داغ اضافه کردن کمی از دانه خردل. هنگامی که آنها شروع به صدای هیس کردن دراز chapatti در تابه و گسترش با یک چهارم از پر کردن است. جای دیگری chapatti در بالا و طبخ برای یک دقیقه در پایین-به-حرارت متوسط تا زمانی که سطح زیرین طلایی است. روشن کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه در سمت دیگر و سپس به یک صفحه.

تکرار با باقی مانده chapattis و پر کردن برش و خدمت می کنند. خوردن این روز که آنها ساخته شده است.

اسفناج و نارگیل دال

اسفناج و عدس بسیار معمولی ترکیب و من چند راه به آنها را طبخ با هم, اما این دستور خاص و ویژه است. آن طعم اسفناج با ادویه جات ترشی جات و نارگیل, ساخت طعم و مزه منحصر به فرد است. شما می توانید با خوردن یک کاسه از این خود را در آن و یا خدمت به آن را با برنج.

خدمت 4

برای عدس

250g in tights dal
1.2 لیتر آب
1¼ قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری زردچوبه زمین

برای اسفناج

1 قاشق غذاخوری روغن حیوانی
1 قاشق غذاخوری urad dal
1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز
2 قاشق چایخوری تخم گشنیز
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه زمین
4 فلفل قرمز خشک شده
50 گرم نارگیل تازه تقریبا خرد شده
200 گرم اسفناج تازه
100 میلی لیتر آب جوش

برای tadka

1 قاشق چایخوری روغن
1 قاشق چایخوری سیاه دانه خردل
2 فلفل قرمز خشک شده
کمی آنغوزه

شروع با ترکیب عدس و آب و نمک و زردچوبه را در یک ظرف و آوردن آنها را به جوش. کاهش حرارت و سپس پوشش و طبخ برای 40-45 دقیقه تا عدس نرم. برای پختن اسفناج گرما روغن در تابه دیگر و اضافه کردن urad dal. آشپزی برای 2 دقیقه روی حرارت کم تا زمانی که کمی طلایی و سپس اضافه کردن دانه زیره سبز, گشنیز, فلفل سیاه, فلفل قرمز خشک شده و نارگیل. اجازه دهید آن همه صدای هیس کردن برای یک دقیقه.

اضافه کردن اسفناج و آب جوش. پوشش و طبخ را روی حرارت کم به مدت 2 دقیقه تا زمانی که اسفناج دارای پژمرده. انتقال مخلوط را به مخلوط کن و حمله رعد اسا به صورت پوره درآورید. نکته پوره را در ظرف عدس پخته و بازگشت به جوش.

برای tadka, حرارت روغن را در یک ظرف کوچک. اضافه کردن دانه خردل خشک شده و فلفل قرمز و آنغوزه و اجازه دهید آنها را به صدای هیس کردن برای یک دقیقه. هم بزنید و این مخلوط را به عدس و خدمت می کنند. فروشگاه در یک جعبه مهر و موم شده در یخچال برای 2-3 روز. Reheat و قبل از خدمت.

'Chetna سالم گیاهی هند' توسط Chetna ماکان منتشر شده است Mitchell Beazley, £20, octopusbooks.co.انگلستان. عکاسی: Nassima Rothacker

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن