هشت حقایق عجیب درباره لوازم عکاسی

اگرچه امروزه اکثر افراد به دوربین گوشیشان متکی هستند، اما همچنان شرکتها به توسعه دوربینهای مستقل بهویژه دوربینهای حرفهای و بدون آینه ادامه میدهند. همه اینها کارهایی هستند که اگرچه دوربین شما امکان انجامشان را دارد، اما بدون سهپایه اصولاً نتیجه کار چیزی نخواهد بود که انتظار دارید. مصرف نقره در عکاسی در گذشته یکی از کاربردهای عمده این فلز را تشکیل میداد اما با ورود سیستم دیجیتال عکاسی در سالهای اخیر کاهش چشمگیری داشتهاست. در گذشته از واژه سیم برای نامیدن این فلز استفاده میشد. در طول سالهای پس از ۲۰۰۰ میلادی و تا سال ۲۰۰۷ که نیکون نخستین دوربین دیجیتال خود که از سنسور هم اندازه ۳۵ میلیمتری استفاده کند را معرفی کرد، بازار دوربینهای دیجیتال حرفهای (DSLR) در اختیار کنون بود. شرکت نیکون در ۲۵ ژوئیه ۱۹۱۷ میلادی با ترکیب سه شرکت پیشرو در زمینه اپتیک پایهگذاری شد و در سالهای نخست با نام نیکور محصولات اپتیک خودرا ارائه میداد (هم اکنون نیز روی لنزهای حرفهای نام Nikkor درج شدهاست). اصرار نیکون بر حفظ یکپارچگی لنزهای جدید با دوربینهای قدیمی و تولید لنزهای فوکوس اتوماتیک بر پایه لنزهای قدیمیتر و همچنین نوآوری کنون در سال ۱۹۸۷در معرفی سامانه کاملاً جدید لنزهای فوکوس اتوماتیک (سری ای-او-اس) باعث شد بسیاری از عکاسان حرفهای بهویژه در حوزه عکاسی ورزشی به دوربینهای کنون روی بیاورند. هرچند که نیکون فعالیت بر روی دوربینهای تکلنزی غیربازتابی را متوقف کرد و روی محصولات سری اِف (دوربین تکلنزی بازتابی) متمرکز شد که موفقیت خوبی هم نمایش پیوند به همراه آورد. در سال ۱۹۴۸ میلادی نخستین دوربین با برَند نیکون به بازار عرضه شد. هدف نخست ما در هورشید کمک و مشاوره و راهنمایی برای رفع نیاز مشتریان محترم می باشد و نه صرفا فروش محصول، در این راستا مجموعه موفق شده است با به کارگیری شیوه هایی که درنهایت منجر به رضایت مشتریان شود در راستای تهیه اقلام موردنیاز عکاسان و فیلمبرداران اقدامات مؤثری انجام داده و از این طریق به اعتبار قابل بیشتر بدانید توجهی دست یابد. مجموعه بازرگانی هورشید در طول این مدت فعالیت خود توانسته است با تکیه به خلاقیت و توانمندی پرسنل کوشای خود به موفقیت های قابل توجهی دست یابد.

نقره یکی از فلزات گرانبها بهشمار میرود و بیشتر کاربردهای آن نیز ناشی از قابلیتهای آن به عنوان یک فلز گرانبها و همچنین قابلیت رسانایی بالای آن است. بهای این فلز هم در ماه مارس ۲۰۲۰ بیش از ۱۹ دلار برای هر اونس معادل بیش از ۲ میلیون تومان برای هر کیلوگرم بودهاست که تقریباً یک هفتادم بهای طلاست. سپس به کمتر از ۱۰ دلار کاهش یافته و در طول دهه ۱۹۹۰ عمدتاً در قیمت ۴ تا ۶ دلار معامله میشد. برای مثال در عکاسی از طبیعت، عکاسان به لنزهای عریض نیاز دارند تا مساحت زیادی از سوژه را در تصاویر خود داشته باشند. دراین شرایط بـه دمنده هوا نیاز دارید. امروز یک فهرست کامل از تمام لوازم جانبی دوربین عکاسی را جمع آوری کرده ایم، اگر بـه عکاسی علاقه دارید و یا این کـه می خواهید یک آتلیه عکاسی را تاسیس کنید بـه این لوازم جانبی احتیاج دارید تا تبدیل بـه یک عکاس حرفه اي شوید. فروش نیکون رو به کاهش گذاشت و از لحاظ فروش لنز و دوربین در جایگاه دوم قرار گرفت. اما آنچه که در ابتدا به عنوان یکی از ابزارهای شروع عکاسی به آن نیاز دارید، فیلترهای پیشرفته نیستند. در سال ۱۹۹۸ حدود ۳۱ درصد عرضه نقره جهان در صنعت عکاسی مصرف شد اما این رقم در سال ۲۰۰۷ به ۱۴٫۵ درصد و در سال ۲۰۱۰ به حدود ۷ درصد معادل ۷۳ میلیون اونس کاهش یافتهاست. در سال ۲۰۰۵ و با تغییر مدیریت، نیکون کار بر روی دوربینهای Full frame را آغاز کرد و در اواخر ۲۰۰۷ دوربین نیکون دی۳ را با سنسور ۳۵ میلیمتری به بازار عرضه کرد. در سال ۲۰۰۷ قیمت نقره پس از حدود دو دهه دوباره دورقمی شد و در سالهای پس از آن با یک رشد سریع تا قیمت ۴۹٫۷۶ دلار در آوریل ۲۰۱۱ راهنما افزایش یافت. ناصرالدین شاه در شمار اولین افراد از خانواده سلطنتی بود که پیش از بر تخت نشستن، تصویرش بر صفحه داگرئوتیپ ثبت شد. یادداشتها و مدارک برجای مانده در کاخ گلستان، حاکی از آن است که ناصرالدین شاه با ظهور فیلم و چاپ عکس آشنا بوده و از طرفی دستخط و توضیحات وی در حاشیه بسیاری از عکسها و عبارت معروف «خودمان انداختیم» نشان از فعالیت عکاسی او دارد. «با پیشرفت تکنولوژی ساخت فیلم؛ گستره دینامیکی تصاویری که توسط فیلم ثبت میشود از دوربینهای گرانقیمت دیجیتال هم بالاتر رفتهاست». همچنین دوربین نیکون دی۹۰ نخستین دوربین دوربین دیجیتال تکلنزی بازتابی بود که توانایی فیلمبرداری داشت. واحد پژوهش نیکون همواره پیشتاز جدیدترین فناوریها در طراحی و تولید ملزومات عکاسی از جمله موتورهای اولتراسونیک، نورسنجی سهبعدی، مدارهای پرسرعت و پردازندههای قدرتمند موتور اتوفوکوس و واپسین فناوری در زمینه اضافه نمودن ویدیوپروژکتور در تولیدات دوربین دیجیتال بودهاست. نیکون مبتکر و رواجدهنده بسیاری از فناوریها در دنیای عکاسی بود. این موفقیتها مدیون دوربینهایی با سرعت بالا، کارایی خوب در نور پایین و راحتی استفاده بود.

نیکون بسیاری از تجهیزات خطوط تولید خود را به کشور تایلند و همچنین دوربینها و لنزهای سری پایین را به کشورهای چین و اندونزی منتقل کردهاست. البته در صورت احساس نیاز می توانید وسایل دسته دوم خریداری کنید که قیمت پایین تری به نسبت وسایل اورجینال دارند. برای عکاسی بهتر بر اساس نیاز خریداری می شوند. بر خلاف ظهور فیلمهای سیاه و سفید٬ در مراحل نهایی پروسه ئی-۶ ذرات نقرهی رو فیلم را از روی فیلم شسته میشوند. بر خلاف بعضی از داروهای ظهور اسلاید، مانند: Kodachrome K-14 (که در مراکز ظهور کداک قابل انجام بود)، داروی E-6 با تجهیزاتی شبیه به لوازم ظهور فیلم سیاه و سفید، یا نگاتیو رنگی C-41، برای آماتورها هم مکس شاپ قابل استفاده است. در برابر اکسیداسیون مقاوم است اما در هوا وقتی ترکیبهای گوگردی بر آن اثر بگذارد تیره میشود. پس از آغاز همکاری با شرکت کداک در دهه ۹۰ میلادی به تولید دوربینهای دیجیتال بر پایه بدنههای دوربینهای فیلمی خود پرداخت و نهایتاً در سال ۱۹۹۹ نخستین دوربین دیجیتال که برند نیکون را بر خود داشت با نام دی-۱ به بازار عرضه کرد. شایانذکر است که برای هر دوربین عکاسی، باید از لنز تولیدشده توسط برند همان دوربین استفاده کرد. حتماً قبل از خرید مطمئن شوید کـه جای مخصوص دوربین عکاسی هم داشته باشد. شما می توانید در مراکز خرید این تجهیزات، دکور آتلیه اسپرت، دکور آتلیه عروس، دکور آتلیه کودک، دکور آتلیه بارداری و همچنین دستگاه فتوکپی را خریداری کنید. در بازار سرمایهگذاری هم با توجه به روند رو به رشد قیمت این فلز میزان نقره خریداری شده توسط سرمایهگذاران ۱۷۸ میلیون اونس بیشتر از نقرههای فروخته شده آنها بودهاست و تولیدکنندگان نقره برای پاسخ به این تقاضا حدود ۶۱ میلیون اونس از تولیدات انبار شده سالهای گذشته خود را هم به فروش رساندهاند. نقره فلزی نرم، سفیدرنگ، براق و جذاب است که در بین تمام عناصر، بالاترین میزان رسانایی الکتریکی و در بین تمام فلزات بیشترین میزان رسانایی گرمایی را دارد.

در کنار فناوریهای روز و جهانی، مسلماً فناوری ایران هم اهمیت بسیار بالایی برای ما دارد و همه ما میخواهیم از اخبار این حوزه مطلع شویم. آینههای معمولی با پوشاندن شیشه با لایهای از آلومینیوم یا جیوه تولید میشوند اما آینههایی که قدرت انعکاس بالایی دارند معمولاً با لایهای از نقره در پشت آنها ساخته میشوند. عکاسی از اجسام بیجان در حقیقت جزو سبکهای مشکل عکاسی محسوب میشود، عکاسان این سبک باید توانایی نورسنجی دقیق را داشته و از ذوق ترکیببندی بالایی برخوردار باشند. استفاده از نقره در عکاسی به صورت نیترات نقره و اطلاعات بیشتر هالیدهای نقره است. از دیگر کاربردهای نقره میتوان به ساخت آینه و دوربین، به عنوان کاتالیزور فرایندهای شیمیایی، ملغمه پرکردن دندان و ساخت برخی سازهای موسیقی اشاره کرد. نقره همچنین به عنوان کاتالیزور فرایندهای شیمیایی نیز استفاده شده و در ساخت برخی ابزارهای جراحی نیز کاربرد دارد. مصرف نقره در صنعت رو به افزایش است و در سال ۲۰۱۰ با ۲۰٬۷ درصد افزایش نسبت به سال قبل به ۴۸۷ میلیون اونس تروآ رسیده و انتظار میرود در سال ۲۰۱۱ هم افزایش داشته و رکورد ۴۹۱ میلیون اونس سال ۲۰۰۸ را بشکند. پرو با ۱۱۶٫۱ و چین با ۹۹٫۲ میلیون تن در رتبههای بعدی و استرالیا با ۵۹٫۹ میلیون تن در رتبه چهارم قرار گرفتند. در خلال جنگ جهانی دوم شرکت نیکون به نوزده کارخانه تولیدی توسعه پیدا کرد که ۲۳ هزار کارمند را در خود جای میدادند. از این جمله میتوان به سامانه مجزا (بدنه و لنزهای قابل تعویض)، نمایاب، کنترل الکترونیکی شاتر و بسیاری نوآوریهای نمایش پیوند دیگر اشاره کرد. با اینکه اندازه سنسور بکار رفته در این دوربین تنها ۲/۳ فیلم ۳۵ میلیمتری بود (سپس DX نامیده شد) ولی قیمت نسبتاً مناسب و کیفیت قابل قبول آن باعث شد که جایگزین مناسبی برای دوربینهای فیلمی ِ عکاسان خبری و ورزشی كليك كنيد باشد. این فقدان نقره در فیلم ظاهر شده اجازه میدهد که فناوریهای دیجیتال پاکسازی ذرات خاک و خراشهای روی فیلم (مانند ICE) بتوانند با استفاده از نور مادون قرمز عکسهای اسکن شده را پاکسازی اطلاعات بیشتر کنند. در صورت شستشوی ناقض یا گذشتن از این مرحله٬ عکسهای ظاهر شده دارای کنتراست بیشتر٬ اشباع رنگ کمتر و فیلم دانههای بزرگتر خواهد بود. استفاده از لنزهای نیکون روی دوربین لایکا باعث شد عکسهایی با کنتراست بالا و شفافیت بسیار خوبی بگیرد. از ۱۳۲۷ تا ۱۳۳۲ ه.ش مطبوعات که سرآغاز فعالیت آنها از جنبش مشروطیت شروع شده بود فعالیت وسیعتری یافتند و کاربرد عکس بیشتر شد و تحولات اساسی در عکسها ظاهر شد. با آغاز جنبش مشروطیت مردم تمایل داشتند چهرهٔ رهبران خود را مشاهده نمایند و رواج اینگونه عکسها مصداق این تمایل است. شما میتوانید نظرات خود را در بخش کامنتها با ما به اشتراک گذاشته و به سایر افراد علاقه مند به عکاسی کمک کنید تا به سراغ تجهیزات مناسبی بروند. دانکن از ژوئیه سال ۱۹۵۰ تا ژانویه سال ۱۹۵۱ در جنگ کره به تهیه گزارش مشغول ادامه مطلب بود.

اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد این لینک لطفا به بازدید از وب سایت ما.