آموزش دهید دقیقا چگونه حلقه شنا بادی را در 2 روز بهبود دادم

هدف: هدف این سازمان منسجم نمودن و تشویق نمودن افغانهای زن و مرد است که علاقه به سپورت دارند. هدف این سازمان س

توسط مدیر سایت در 7 اردیبهشت 1402

هدف: هدف این سازمان منسجم نمودن و تشویق نمودن افغانهای زن و مرد است که علاقه به سپورت دارند. هدف این سازمان سالم نگهداشتن جوانان و بزرگسالان افغانی که دور از وطن حیات بسر میبرند میباشد. تیمهای ممالک که با تیمهای افغانی در داخل و خارج کشور مسابقه نمودهاند قرار ذیل است. در حالیکه آب و هوای افغانستان برای ورزش بسکتبال، فوتبال، والیبال، هاکی، کرکت خیلیها مساعد است. فرق بین سرجه و اسکی اینست که سکی در حالت ایستاده و سرجه در حالت نشسته و یا خواب انجام میگردد. نخستین مسابقات انتخاباتی والیبال در سال ۱۳۴۹ هجری شمسی بین تیمهای مختلف در مرکز برای انتخاب تیم الف کابل و تیم ب کابل دایر گردید. ورزش تکواندو برای اولین بار در سال «۱۳۵۲ هجری شمسی، مطابق ۱۹۷۳میلادی» توسط یکنفر آمریکایی سیاه پوست به نام آقای «فل کنگهم» که در آن وقت به صفت استاد تربیت بدنی و سپورت در دانشگاه کابل ایفای وظیفه میکرد، در بین محصلین دانشگاه کابل به سیستم و یاسبک «یانگس» رونق داده شد و از جمع در حدود ۶۰تن از شاگردانش هریک: «استاد اسد «اوریاخیل»، استاد همایون، استاد عتیق، استاد حبیب، استاد مصطفی، استاد خلیل، استاد واحد، استاد معراج «اریوبی»، استاد اکبر «حیدری» و دیگران» توانستند تا در کمترین فرصت این ورزش را آموخته، به درجه استادی ارتقاء نمودند و به مرور زمان کلبهای مستقل را به نام خویش ایجاد کنند که ضمناً ایشان به نام «اولین شاگردان یا استادان» مکتب ورزش رزمی تکواندو در افغانستان شهرت دارند.

در سال ۱۳۳۶ برای اولین بار یک تیم منتخب در این رشته ورزشی تشکیل شد. اما در بازی با تیم اوگاندا، پیروزی را به تیم حریف واگذار کرد. اما در میان سالهای ۱۳۷۳-۱۳۸۰ هجری شمسی مهاجرین افغان در پاکستان با بازی کریکت آشنا شدند؛ و در سالهای اخیر و با بازگشت تعداد زیادی از مهاجران افغان از پاکستان در افغانستان رواج پیدا کردهاست. این بازی در زمان شاه موری چاندرا گوپتا پیشرفته تر شده در گنداره رشد نمود. قدامت این بازی از تاریخ ایجاد جشن نوروز آغاز گردیدهاست که تا امروز درجشن نوروز ادامه دارد. برای اولین بار ورزش سکی در سالهای ۱۳۵۰ از طرف ریاست گرزندوی در چوک ارغندی کابل به بنیاد گذاشته شد. این فدراسیون ورزشی در سال ۱۳۶۰ بهطور رسمی به خانواده المپیک کشور پیوست و اکنون حاجی ذبیحالله شیخانی رئیس این فدراسیون میباشد که در اوایل سال ۱۳۹۱ سرپرست ریاست این فدراسیون را به عهده گرفتهاست. در افغانستان در دهه نخست سال ۱۳۰۰ هجری شمسی با این ورزش تعدادی اندک از مردم آشنایی داشتند و بدون در نظر داشت قوانین و مقررات آن بدان میپرداختند. افغانستان در سال۱۳۲۷ میلادی در مسابقات جهانی فوتبال که در شهر لندن انگلستان برگزار گردیده بود شرکت کرد و با تیمهای مصر و لوگزا به رقابت پرداخت.

با این پیروزی، تیم ملی کریکت افغانستان، به همراه جرزی به دور چهارم (Division Four) مسابقات انتخابی جام جهانی کریکت سال ۲۰۱۱ راه یافتند. در سال ۱۳۵۲ خورشیدی جهت کیفیت هر چه بیشتر تحصیل، لیسه سپورت به انستیتیوت تربیت بدنی ارتقاء نمود که محصلین تا صنف چهاردهم به تحصیلات خویش بدین انستیتیوت ادامه میدادند. در سال ۱۳۶۶ خورشیدی انستیتیوت تربیت بدنی به دوره لیسانس (دانشکده تربیت بدنی) در چهارچوب انستیتیوت پیداگوژی کابل و بعداً در سال ۱۳۷۴ خورشیدی شامل حلقه دانشگاه تعلیم و تربیه کابل گردید. زمانیکه فارغان انستیتیوت تربیت بدنی و سپورت در معارف و کلبهای ورزشی ایفای وظیفه نمودند تیمهای متعددی را ایجاد کردند که اینکار باعث رشد هرچه بیشتر والیبال در کشور گردید. استاد محمدعلی میوند در سال ۱۳۲۹ دست به ایجاد نخستین تیم والیبال در لیسه حبیبیه زد؛ و از آن به بعد تیمهای زیادی در گوشه و کنار کشور بهخصوص در مکاتب ایجاد گردید؛ اولین بار فدراسیون ملی والیبال توسط محترم مرحوم استاد عبدالقیوم علمزوی در ماه سرطان سال ۱۳۵۴ شمسی درافغانستان تأسیس شد. استادان ورزش تکواندو، در سال «۱۹۹۲ میلادی مطابق ۱۳۷۱ هجری شمسی» توانستند تا فدراسیون را ایجاد نموده و از طریق کمیته ملی المپیک افغانستان، عضویت فدراسیون تکواندوی جهانی را کسب نمایند.

این کمیته برای معرفی چهرههای ورزشی افغانها در سراسر اروپا فعالیت و مساعی خود را به خرج میدهد. در سال ۱۳۲۴ ورزش بسکتبال توسط یک معلم آمریکایی به نام فلوگر طور اساسی در لیسه حبیبیه تربیه و ترویج گردید. ورزش بسکتبال در افغانستان از سال ۱۳۱۷ هجری شمسی در منطقهٔ بالای حصار کابل توسط یک مربی خارجی از کشور هندوستان به نام شاجی اساس گذاشته شد. مسئله مهم دیگر در این محصولات بهره مندی از طناب نجات و همین طور دستگیره هایی بر روی این دسته از حلقه های شنا بادی می باشد که کودک شما قادر است به ساده ترین شکل ممکن از این موارد نیز در جهت حفظ ایمنی و سلامت خود هم استفاده کرده و لذت ببرد. حلقه شنای بادی محصول مناسبی جهت انجام این سرگرمی و مناسب برای آب های آرام است. حلقه شنا بادی شورتی کودک طرح هندوانه محصولی جدید و منحصر به فرد می باشد که قطعا با توجه به خصوصیات فوق العاده ای که دارد باعث شده تا شما بتوانید به بهترین شکل ممکن این محصول را از سایت فروشگاه اینتکس خریداری کنید. Th is article h as ​be en do​ne ᠎wi th G SA Cont ent ᠎Gene rator DE​MO.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن