جهان Gin بعد: چگونه برای ایجاد کامل جین و تونیک و به عقیده کارشناسان

یک آلبالو نوشیدنی طراوت بهترین لذت می برد با تعداد زیادی از یخ و یک برش از لیمو ترش.

و یا در آن است ؟

این پرسش که چگونه برای خدمت به جین و تونیک تبدیل به یک موضوع داغ در گفتگو هنگامی که یک کارشناس بحث برانگیز ادعا کرد که این نوشیدنی محبوب باید خدمت بدون لیمو یا لیمو چاشنی زدن بر خلاف آنچه بسیاری ممکن است منجر به این باور است.

زبان به خودی کسب و کار, Bombay Sapphire ارشد سفیر سام کارتر اظهار داشت که در نظر او کامل جین و تونیک شامل زنجبیل بهار نعناع و یک مقدار سخاوتمندانه از یخ خدمت در یک بالن شیشه ای.

مستقل صحبت کرد تا سه بیشتر کارشناسان برای تعیین اینکه آیا آنها را نگه دارید همان اعتقادات به عنوان آقای کارتر.

به عنوان یکی ممکن است انتظار می رود هر یک از آنها برگزار می شود فرد دیدگاه ها در مورد چگونه به معشوق نوشیدنی.

در جشن دنیای جین در روز شنبه 13 ژوئن در اینجا چگونه برای ایجاد کامل جین و تونیک به گفته کارشناسان از خود را ترجیح داده چاشنی زدن به نسبت صحیح جین برای تونیک:

چاشنی زدن

آقای کارتر ادعا کرد که با اضافه کردن یک مرکبات بر اساس چاشنی کمی به طعم جین و تونیک.

هیچ یک از دیگر کارشناسان موافقت با این نقطه نظر.

“یک انبوه و برش تکه لیمو به خوبی کار می کند به یادداشت های مرکبات در حال حاضر در حال حاضر در gin بدون گسسته و دیگر طعم” توضیح تونی Conigliaro نوشیدنی متخصص برای Schweppes.

“من یک فن از زنجبیل به عنوان عطر و طعم می شود در راه تونیک اما اگر شما به دنبال چیزی بیشتر پرماجرا, من عاشق یک دارای گونه های برامده شاخه نعناع به تابستان طراوت به نوشیدنی خود را.”

آدم الزمر “وزیر از سرگرم کننده” در Sipsmith توافق کردند که با اضافه کردن یک قطعه از لیمو ترش می تواند در افزایش جین و تونیک طعم بیان کرد که این کمک می کند تا به “آزادی citrusy zestiness” از نوشیدنی.

از سوی دیگر کریگ هارپر در تجارت manager در تب-درخت معتقد است که با استفاده از پوست و یا پوست میوه مرکبات موثر تر از یک قطعه یا یک برش نازک.

“این افزایش طعم داده شده با انتخاب میوه مرکبات با توجه به متمرکز روغن است که می توان در پوست,” او گفت:.

او در ادامه به توضیح است که انتخاب چاشنی باید بستگی به نوع جین در نوشیدنی استفاده می شود.

یخ

آقای کارتر توصیه می شود با استفاده از مقدار زیادی از یخ هنگامی که ساخت یک جین و تونیک به عنوان یخ ظاهرا ذوب در نرخ آهسته تر زمانی که وجود دارد بیشتر از آن را در شیشه ای نگه می دارد و در نتیجه این نوشیدنی خوب و سرد است. آقای الزمر موافقت با این ارزیابی.


“ما اولین نکته برای ایجاد یک زیبایی متعادل آلبالو یخ و مقدار زیادی از آن را,” او گفت:.

“سرد نوشیدنی های رقت کمتر و بیشتر طعم وجود دارد.”

آقای Conigliaro نیز همان پیشنهاد داد که یک فرد ساخت یک جین و تونیک باید پر کردن شیشه با بزرگ, تازه منجمد یخ قبل از تهیه چاشنی زدن.

تونیک

زمانی که concocting جین و تونیک حق انتخاب تونیک شامل است از اهمیت به گفته آقای هارپر.

“چیزی است که کلید تونیک,” او گفت:.

“اگر سه چهارم خود آلبالو تونیک شما باید مخلوط با بهترین.”

آقای کارتر توضیح داد که در چشمان او نسبت ایده آل برای کامل آلبالو یک بخش جین و دو بخش تونیک.

آقای Conigliaro رفت و به جزئیات زیادی ارائه جامع گام در مورد چگونه برای آماده سازی یک طراوت جین و تونیک.

“اضافه کردن 50 میلی لیتر از خود را انتخاب جین به یخ و یک چلپ چلوپ از شامپانی تونیک آب – حباب کلیدی برای آوردن کامل عطر و طعم و عطری از جین و تونیک,” او گفت:.

“به نوشیدنی مختصری مخلوط اضافه کردن برخی بیشتر تکه های یخ پر کنید و بقیه لیوان را با آب تونیک خود را قبل از اضافه کردن چاشنی به خدمت می کنند.”

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

دیدگاهتان را بنویسید