‘تابستان آشپزخانه’ آشپزی: دستور العمل های از گل کلم سرخ به گندم سیاه رها scones


Cauliflower سرخ

ساده خمیر استفاده می شود در سراسر اوکراین برای سرخ کردن همه نوع از همه چیز از مرغ یا گوشت خوک شنسیل به کل رودخانه ماهی.

من عاشق سبزیجات سرخ شده, در این راه, و گل کلم است به خصوص خوب است. به طور معمول ساده آرد سفید استفاده می شود اما آرد گندم سیاه بود یک انتخاب محبوب در گذشته و من تمایل به استفاده از آن به جای آرد گندم – آن است که سالم و خیلی بیشتر flavoursome.

شما می توانید با استفاده از خمیر در این دستور غذا را برای سبزیجات دیگر از گل کلم. به طور معمول سرخ خورده فقط به عنوان آنها هستند اما من دوست دارم آنها را با یک قاشق مربا خوری از سس گوجه فرنگی و سیر مشخصی مایو.

اگر شما در سراسر برخی از با کیفیت خوب chipotle مایو که نمی رفتن بد هم نیست.

خدمت 4

1 کوچک گل کلم
روغن نباتی برای سرخ کردن
1 تخم مرغ مورد ضرب و شتم
100 میلی لیتر شیر
60 گرم گندم یا آرد ساده
نمک دریا و فلفل سیاه

شوید و سیر سس مایونز

150 گرم سس مایونز
1 میخک سیر ریز رنده شده
تعداد انگشت شماری از ریز خرد شده سس گوجه فرنگی

برش گل کلم را به گلچه های کوچک نگه داشتن هر گونه با نشاط کوچکتر برگ بیش از حد. بلانک گل کلم و برگ آن را در یک ظرف جوشاندن آب شور. برگ را پس از حدود 2 دقیقه و گلچه بعد از 5 دقیقه. تازه هر دو در آب سرد و سپس تخلیه شده و خشک پت با کاغذ آشپزخانه.

گرما 4tbsp از روغن را در یک ماهی تابه بزرگ بیش از حرارت متوسط: باید آن را پوشش پایه پان; اگر نه اضافه کردن یک کمی بیشتر.

اگر شما با استفاده از گندم سیاه آرد را خمیر درست قبل از شما آماده به سرخ به عنوان آن می شود gloopier توسط دقیقه است. در یک کاسه ماهوت پاک کن زدن تخم مرغ را با شیر و سپس اضافه کردن آرد و ماهوت پاک کن زدن تا صاف. فصل خوبی را با نمک و فلفل.

رها کردن چهار قطعه از گل کلم به خمیر کاسه در یک زمان ساخت مطمئن شوید که آنها همه انبوه پوشیده شده است.

زمانی که نفت واقعا داغ را در کاسه به پان (در غیر این صورت همه چیز را بدست فوق العاده کثیف!) و پاپ خمیر پوشش تکه های گل کلم را به تابه. بسته به اندازه ظرف شما باید قادر به سرخ بین 4 و 8 سرخ ها در یک زمان. زمانی که آنها طلایی در سراسر تخلیه بر روی کاغذ آشپزخانه. شما ممکن است نیاز به پاک کردن ماهی تابه را با کاغذ آشپزخانه و اضافه کردن روغن در بین دسته.

برای سس گوجه فرنگی و سیر و سس مایونز به سادگی ترکیب تمام مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه کوچک.

خدمت گل کلم سرخ با سیر مشخصی شوید مایو.

تخمیر فلفل

این یکی از ساده ترین و رضایت بخش ترین ترکیبات را. به طور سنتی طولانی فلفل قرمز استفاده می شود اما اگر شما می توانید نگه دارید از آنها میوه ای habaneros فوق العاده هستند. شما می توانید اضافه کردن هر طعم دهنده ها دوست دارید: انجدان رومی یا برگ کرفس کار به خوبی به عنوان قطعه قطعه حبه سیر و قوی تر مزه نرم گیاهان مانند ترخون.

زمانی که فلفل در حال آماده کردن پوست خواهد بود بسیار دشوار به خوردن, بنابراین من می خواهم به فشار از زیبایی نرم و گازدار گوشت و حمله رعد اسا آن را به قرار دادن در ماشین مخصوص مخلوط کردن.

پس از آن بسیار عالی استفاده می شود به عنوان چاشنی و یا به افزایش غنی زمستان نوعی ابگوشت سبزی دار روسی, تقسیم, تهیه سوپ نخود فرنگی و یا برخی از املای کوفته; در این تابستان من, شوهر مخلوط یک قاشق مربا خوری با برخی از ماست به لباس یک سالاد کلم. انجام بازی در اطراف و خلاق با آن: فکر می کنم ادویه و salsas ادویه کاری و خورش ترشیجات برای کبابی گوشت و ماهی و سبزیجات – امکانات واقعا بی پایان هستند.

باعث می شود به اندازه کافی برای پر کردن یک 2l شیشه

20g نمک دریا
20 قرمز یا سبز و فلفل
200 گرم کرفس و/یا انجدان رومی برگ های شسته شده
1 چوب کرفس, در صورت نیاز,

پور 1 لیتر از آب را در یک ماهی تابه اضافه کنید و نمک را به جوش برای حل کردن نمک. سوئیچ کردن گرما و سپس ترک شور برای خنک کردن تا دمای اتاق.

قرار دادن فلفل و برگ به یک سترون 2l شیشه با درب بریزید سپس در آب نمک مطمئن شوید که همه چیز به طور کامل پوشش داده شده است. اگر فلفل باب تا دوباره گوه یدکی کرفس چوب در سراسر گردن از شیشه به نگه داشتن آنها را غوطه ور شده است.

پوشش با درب و بگذارید در دمای اتاق برای چند روز بلند کردن درب از زمان به زمان به انتشار هر گونه تخمیر گاز. هنگامی که شما متوجه شور شدن شوخی های گازدار, انتقال, این تخمیر به یخچال که در آن آن را نگه دارید برای چند ماه به آرامی گرفتن شدت بیشتر ترش و تند.

گندم سیاه رها scones

من آمده اند در سراسر هزاران اوکراین دستور العمل های که با استفاده از یک خمیر ترش خمیر مایه به نام opara به ماکارونی و آرد گندم سیاه نیز برجسته در بسیاری از آنها. Zinoviya Klynovetska یکی از اوکراین پیشگام مواد غذایی نویسندگان یک دستور غذا برای آنچه که او خواستار lyapuny یا گندم سیاه آرد ماکارونی در منی او 1913 غذاهای و نوشیدنی های اوکراین. این رها کردن scones بودند تا حدودی با الهام از دستور العمل و تا حدودی با انگلیسی, چالش دوستان عموزاده از crumpet. اگر شما می خواهید به آنها را به روش سنتی شما را به مخلوط خمیر از روز قبل به عنوان خمیر ترش نیاز به تخمیر یک شبه.

در خدمت 4-5 (باعث می شود 8-10 قطره scones)

100g چاودار استارت یا 4g سرعت عمل خشک مخمر
100g آرد گندم سیاه
100g قوی آرد نان سفید
150 میلی لیتر شیر
150 میلی لیتر آب ولرم
½tsp جوش شیرین
1tbsp عسل
½tsp نمک دریا
2-3tbsp روغن نباتی
کره و شربت افرا یا عسل به خدمت

اگر شما با استفاده از چاودار استارت آن را در یک کاسه هم بزنید و در گندم و نان و آرد و شیر و آب را به یک خمیر ضخیم – باید آن را به سقوط کردن قاشق آزادانه. با پوشش چسبیده به فیلم و بگذارید در دمای اتاق به مدت یک شب.

اگر شما با استفاده از مخمر خشک را روی خمیر را یک ساعت یا بیشتر قبل از اینکه شما به آن نیاز دارید. در یک کاسه مخلوط مخمر را با گندم و نان و آرد و سپس به تدریج شیر را اضافه کنید و آب, تکان دهنده به یک خمیر ضخیم – باید آن را به سقوط کردن قاشق آزادانه. با پوشش چسبیده به فیلم و بگذارید برای 15 دقیقه ایستاده–1 ساعت.

هنگامی که آن را آماده خمیر باید نگاه پر جنب و جوش و شامپانی. هم بزنید در جوش شیرین و عسل و نمک و خوب مخلوط کنید.

حرارت 1-2tbsp نفت در غیر چوب ماهی تابه بیش از یک حرارت متوسط کم. هنگامی که روغن داغ است اضافه کردن 2tbsp از خمیر را رها بیسکویت. بسته به اندازه ماهی تابه خود را, شما ممکن است قادر به طبخ یک زن و شوهر در یک زمان اما اگر شما با استفاده از چاودار استارت طبخ تستر اول – آن است که اگر بیش از حد مایع و دشوار است به تلنگر بزنید در لمس بیشتر آرد قبل از پخت و پز ،

سرخ در طرف اول تا بالا به نظر می رسد و دارای حفره های تشکیل مثل یک crumpet و زیرین طلایی و ترد است. با استفاده از یک کاردک به آن تلنگر و سپس طبخ برای یکی دیگر از 15-20 ثانیه است. حذف از تابه و گرم نگه دارید در حالی که شما طبخ بقیه اضافه کردن یک کمی بیشتر روغن به تابه به عنوان مورد نیاز است.

به خدمت بیش از اندازه به طرف سوراخ با کره و شربت افرا یا عسل.

‘تابستان آشپزخانه’ توسط علیا هرکول (£26, بلومزبری). دستور العمل عکاسی © جو Woodhouse

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>