‘ریشه ساقه برگ گل,’ آشپزی: دستور العمل های تابستان از انگور سیاه, کیک پنیر برای مشاهده سوپ


بlackcurrant و پنیر لیمو با تخم رازیانه و لیمو آویشن

برخی استدلال می کنند یک unbaked کیک پنیر نیست یک کیک پنیر در همه. من واقعا نمی دانم که این چه معنی و یا افراد چه کسانی هستند. من هر دو آنها به همان اندازه خوشمزه خود را در راه های مختلف. این نسخه خاص نمی کردم تخم مرغ در, بنابراین دریافت نمی کند پخته شده اما با این وجود غنی است. بیشتر چه, آن را نسبتا سریع به کمتر سر و صدا. من دوست دارم علاوه بر این از تخم رازیانه و لیمو در اینجا دو طعم است که کار در کنار blackcurrants زیبایی. من همچنین می خواهم به پراکندگی بیش از لیمو تازه آویشن قبل از سرو کیک; آن را بسیار آسان برای دریافت نگه دارید از تابستان است.

در خدمت 8-10

برای پایه

150 گرم بیسکویت دستگاه گوارش
85 گرم کره بدون نمک
1 قاشق غذاخوری آبریزش عسل
50g ادم تنومند و بدقواره و جو و تست در یک ظرف خشک
خرج کردن از نمک دریا خوب

برای پر کردن

300 میلی لیتر کرم پای
250g کامل چربی پنیر خامه ای
ریز رنده شده مزه از 1 لیمو بزرگ و آب از ½
1 قاشق چایخوری دانه رازیانه خرد شده
125g تصفیه شده caster sugar
1 قاشق چایخوری آگار پرک
200g blackcurrants
3-4 لیمو آویشن ارتوپدی برگ برداشت

برای پایه قرار داده و بیسکویت در یک پردازنده مواد غذایی, صدای تیز و تند به خرده ریز و سپس خود را کنار بگذارند. ذوب کره و عسل را با هم در یک ماهی تابه اضافه کنید خرد digestives تست جو و نمک و خوب مخلوط کنید. فشار مخلوط را به پایه یک 22cm springform قلع و لرز برای 1 ساعت به مجموعه.

در ضمن پر کردن. بریزید و خامه را در یک کاسه اضافه کنید و از کرم, پنیر, لیمو, آب لیمو خرد شده دانه رازیانه و 50 گرم از شکر. با استفاده از یک ماهوت پاک کن الکتریکی, ماهوت پاک کن زدن تا زمانی که مخلوط غلیظ و اشکال سفت قله هنگامی که شما بلند انبردست.

گسترش مخلوط خامه بیش از مجموعه ای بیسکویت پایه و بازگشت به یخچال.

جای اندک تابه روی اجاق. اضافه کردن 3 قاشق غذاخوری از آب و نم نم بر روی آگار تکه. گرم بیش از حرارت متوسط تا زمانی که مایع در می آید تا به یک نسیم ملایم بجوش و خروش آمدن. با استفاده از یک چنگال به هم بزنید و تکه های به آب برای 2-3 دقیقه; این آنها را تشویق خواهد کرد به حل کردن به طور کامل.

نکته blackcurrants به تابه همراه با باقی مانده شکر و نصف لیمو آویشن برگ. طبخ به آرامی, تکان دهنده اغلب برای حدود 5 دقیقه تا زمانی که انواع توت ها نرم هستند اما اغلب هنوز شکل خود را. از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک.

قاشق blackcurrants همراه با آب میوه های شیرین بر بالای لمونی رازیانه-y پنیر خامه ای و به آرامی حتی آن همه (شما ممکن است نیاز به آب اگر به مقدار زیادی وجود دارد). جای کیک پنیر در یخچال به مدت حداقل 3-4 ساعت یا تا زمانی که شکوه تعیین کرده است به طور کامل. حذف از قلع پراکنده باقیمانده آویشن برگ و خدمت می کنند.

Courgette و سوپ لوبیا با, مرزنجوش, سیر و فندق

به عنوان تابستان پیشرفت کدو کمی بزرگتر و در این مرحله است که آنها ایده آل برای ساخت این سوپ. این یک شرمانه سیر روستایی چیزی ساخته شده با روغن زیتون فوق العاده خالص و بسیاری از مرزنجوش تازه یک گیاه من تبدیل شده ایم به خصوص علاقه. من دوست دارم با اضافه کردن لوبیا سفید برای نشاسته و بدن و شیری فندق برای خود شیرینی و بافت آنها به خوبی با دیگر طعم در کاسه

خدمت 4

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص به علاوه اضافی برای trickling
4 حبه سیر نازک
4 courgettes قطعه قطعه به 1 سانتی متر دور
ریز رنده شده مزه از 1 لیمو و خوب فشار آب
2-3 مرزنجوش ارتوپدی برگ برداشت و خرد شده (ذخیره هر گل برای تزیین)
1 x 400 گرم قلع از کره لوبیای یا لوبیا cannellini تخلیه و شستشو
1 انگشت شماری کوچک از blanched فندق تقریبا bashed
750ml سهام سبزیجات
نمک دریا و فلفل سیاه تازه زمین

جای زیادی تابه روی حرارت متوسط و روغن زیتون اضافه کنید. هنگامی که آن را داغ اضافه کردن سیر و صدای هیس کردن برای چند ثانیه اما اجازه ندهید که آن را بیش از حد تیره و یا آن را می تواند تبدیل به تلخ است. اضافه کردن کدو و لیمو مزه و مرزنجوش خرد شده فصل را با مقدار زیادی نمک و سپس خوب هم بزنید.

طبخ کدو تکان دهنده از زمان به زمان برای 15-20 دقیقه تا زمانی که آنها شروع به نرم کردن. و سپس اضافه کردن لوبیا فندق و سهام سبزی و سوپ به بجوش و خروش آمدن. در ادامه به طبخ برای 25-30 دقیقه تکان دهنده هر از گاهی به کمک courgettes شکستن یک کمی.

در این مرحله من می خواهم به استفاده از یک گوشت کوب سیب زمینی برای درهم شکستن برخی از لوبیا و کدو کمی. این سوپ واقعا زیبا بافت.

در ادامه به طبخ برای بیشتر از 10 دقیقه پس از آن فصل به طعم و مزه با نمک و فلفل.

خدمت به سوپ در کاسه trickled با روغن زیتون فوق العاده پاشیده با کمی فلفل سیاه و چاشنی زده با مرزنجوش, گل, اگر در دسترس است. خدمت برخی از خوب کره, نان سبوس دار در سمت.

بادمجان courgette و سالاد کاهو با تست دانه نعناع و بخارا پانسمان

این یک سالاد برای ناهار تابستان به خصوص اگر هوا گرم است و شما می توانید در خارج از نشستن در آفتاب. من می خواهم به کباب بادنجان و کدو تا زمانی که آنها شروع به ترد کمی در اطراف لبه های خود را. این به آنها اندکی تلخی که من پیدا فوق العاده خوشمزه در کنار عسل و بخارا در پانسمان است که spooned بیش سبزیجات هنگامی که آنها پخته شده است.

خدمت 4

2-3 بادنجان قطعه قطعه به 1 سانتی متر دور
2-3 کدو برش به 1 سانتی متر دور
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص
2 حبه سیر bashed
2 cos یا جواهر کوچک سالاد
نمک دریا و فلفل سیاه تازه زمین

برای تست دانه ها

2 قاشق غذاخوری دانه کدو تنبل
2 قاشق غذاخوری دانه آفتابگردان
2 قاشق چایخوری دانه زیره سبز
½ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص
½ قاشق چایخوری تصفیه شده caster sugar
خوب خرج کردن از نمک دریا

برای پانسمان

2 قاشق غذاخوری (بخارا)
½ سیر میخک خرد شده یا رنده شده
آب و ریز رنده شده مزه از لیمو 1
2 قاشق غذاخوری ماست طبیعی
2 قاشق چایخوری آبریزش عسل
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص

حرارت فر را به 180C/160C فن/350F/گاز mark 4. محل بادنجان و کدو را در یک کاسه و قطره ای بیش روغن زیتون. فصل خوب و اضافه کردن bashed سیر. بازی شیر یا خط در کل خیلی با هم و سپس ذخیره کردن سبزیجات برش بیش از یک سینی پخت بزرگ (یا دو سینی در صورت لزوم) در یک لایه. طبخ برای 35 دقیقه یک بار چرخش در نیمه راه از طریق پخت و پز تا زمانی که سبزیجات نرم شوند و شروع به ترد در اطراف لبه های. حذف از اجاق و اجازه دهید تا کمی سرد شود.

در همین حال را تست دانه. جای یک ماهی تابه کوچک بیش از حرارت متوسط. اضافه کردن دانه و روغن و شکر و نمک و طبخ برای 2-3 دقیقه جای خود غلت بزنید همه چیز را با هم به عنوان دانه نان تست, تا زمانی که آنها معطر و شروع به پاپ ، کنار گذاشته تا خنک شود.

را پانسمان. قرار دادن بخارا در یک کاسه کوچک با سیر و آب لیمو و مزه ماست و عسل و روغن. ماهوت پاک کن زدن با چنگال تا ضخیم و خامه. اگر سس خیلی غلیظ اضافه کردن کمی فاصله از آب سرد برای نرم کردن.

پایان سالاد. برش پایه از هر کاهو و دور از هر گونه آسیب دیده و برگ های بیرونی در کمپوست. جدا کردن برگ های آنها را بشویید و چرخش خشک است. ترتیب برگ بیش از یک دیس بالا با بوداده بادنجان و کدو و سپس قاشق بیش از پانسمان و پایان با یک پراکندگی تست دانه.

‘ریشه ساقه برگ گل,’ توسط گیل Meller (رقص گروهی, جلد گالینگور & eBook) عکاسی © اندرو مونتگمری

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>