گوگل برای شروع به طور خودکار حذف داده ها به عنوان بخشی از حریم خصوصی درایو

گوگل شروع خواهد شد به صورت خودکار حذف اطلاعات کاربران را به عنوان بخشی از یک برنامه برای افزایش حریم خصوصی در خدمات آن است.

جدید تغییر است فقط یکی از تعداد گسترده ای از تغییرات در نظر گرفته شده برای نشان دادن تعهد شرکت به حریم خصوصی با توجه به اجرایی سوندار پیچای.

آن را نیز اجازه می دهد تا مردم به راحتی به نوبه خود در حالت ناشناس سرمایه گذاری در تکنولوژی های بهتر برای محافظت از حریم خصوصی و بیشتر به راحتی انجام چک که کاربران هشدار اگر رمز عبور خود را توسط گرفتار در نقض.

شاید بزرگترین تغییر است و این تغییر به طوری که فعالیت های جمع آوری شده مردم در مورد مکان فیزیکی و همچنین در مورد رفتار خود را در اینترنت به طور خودکار حذف شده و پس از 18 ماه.

این گزینه در دسترس است برای کاربران از سال گذشته اما خاموش شده به طور پیش فرض. در حال حاضر کاربران جدید باید آن را روشن هر چند آنها هنوز هم باید این گزینه به نوبه خود آن را خاموش و دوباره.

همین ویژگی نیز خواهد آمد به یوتیوب ، گوگل خواهد شد منتظر 36 ماه قبل از از بین بردن اطلاعات است. چنین دوره امکان را می دهد که سایت به حفظ داده ها برای توصیه و اطمینان حاصل شود آنها بیشتر مربوط به گوگل گفت.

این شرکت گفت: این تغییر بخشی از تعهد خود را به اطلاعات minimisation و یک تعهد است که آن را تنها نگه داشتن اطلاعات تا زمانی که آن را مربوط به کاربران است.

در علاوه بر این به تبدیل خودکار حذف به طور پیش فرض گوگل گفت: آن را پیاده سازی طیف وسیعی از ویژگی های دیگر آن ابزار حفظ حریم خصوصی در نظر گرفته شده است به استرس گزینه های آن را به کاربران می دهد.

کسانی که شامل یک گزینه به کلیک کنید و به تنظیمات حساب Google مستقیم از جستجو. کاربران قادر خواهد بود به سادگی نوع در یک سوال مانند “است حساب گوگل من امن است؟” – و خواهد شد به کارگردانی به بخشی از تنظیمات که اجازه دهید آنها را به انجام یک امنیت معاینه.

گوگل نیز حالت ناشناس بیشتر به راحتی در دسترس از برنامه های خود را مانند Search, Maps, YouTube و. در حال حاضر کاربران فقط قادر به فشار یک دکمه برای جلوگیری از سابقه جستجو خود را جمع آوری.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

دیدگاهتان را بنویسید