‘خوردن برای مردم لذت و سیاره’ آشپزی: از پخته labneh به سبزی ceviche


Rye gnocchi با کدو ترد تره فرنگی و گردو

خدمت 4

Gnocchi یکی از مهمترین و منحط راحتی مواد غذایی – مناسب برای زمستان است. در این دستور غذا, ریز رنده شده گردو را به جای پنیر و اضافه کردن عمق بیشتر از عطر و طعم. کدو تنبل و کدو فراوان در این زمان از سال و بسیار مقرون به صرفه است. آنها می آیند در بسیاری از گونه های همه خود را با طعم و ویژگی های از زنده نارنجی رنگی و پیاز و کدو به squiggly اسپاگتی, کدو, که می تواند خرد شده به رشته مانند رشته. اکثر ارقام به خوبی کار می کنند در اینجا, بنابراین احساس رایگان برای آزمایش با آنچه شما در دسترس است.

من با استفاده از یک teal بخشد تاج و تخت شاهزاده. پوست بسیاری از کدو و کدو تنبل در حال لطیف تر از شما ممکن است فکر می کنم و می تواند در سمت چپ زمانی که جوش یا مثل آتش. انگور و برگ و گل نیز خوراکی و بسیار مغذی است. اگر شما در حال رشد کدو تنبل شما می توانید برداشت برگ صرفهجویی برای استفاده در محل دیگر سبزی برگ و گل را می توان شکم پر درست مثل courgette گل و یا استفاده می شود را به پایان برساند یک ظرف.

برای gnocchi

500 گرم سیب زمینی (دزیره, King Edward یا مشابه ارد انواع)
120 گرم گندم یا دیگر آرد به علاوه اضافی برای گرد
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
Glug اضافی یا نور, روغن زیتون روغن برای سرخ کردن

برای سس کدو

380g اسکواش
یک چهارم از یک unwaxed لیمو مزه و آب
2 glugs از روغن زیتون
50 گرم تره فرنگی ریز تکه
1 سیر میخک تقریبا خرد شده

برای با شکوه

Glug از روغن زیتون برای سرخ کردن
50g سبز تره تاپ شسته و قطعه قطعه را به شکل نوارهای باریک
4 گردو نیمه

به gnocchi بخار کل سیب زمینی به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود. تخلیه تا بسیار خشک و سپس خمیر را در یک کاسه. مخلوط آرد و جوش شیرین و به شکل یک توپ. اگر این مخلوط بسیار مهم شما ممکن است نیاز به اضافه کردن کمی آرد اضافی.

تقسیم خمیر را به چهار قسمت مساوی و به شکل توپ. گرد و غبار سطح کار خود را به آرامی با آرد و سپس رول کردن هر توپ به شکل یک سوسیس در حدود 1 سانتی متر ضخامت دارد. برش را به قطعات حدود 3 سانتی متر در طول و ترتیب بر روی یک تخته یا سینی به آرامی داستد با آرد. را کنار بگذارند.

به اسکواش سس اول حذف کدو دانه. ترک پوست و از پوست 12 تکه های کدو را در یک کاسه با یک خط تیره از آب لیمو. برش کدو باقی مانده به 1–2 سانتی متر مکعب است.

گرما glug روغن را در یک ماهی تابه بیش از متوسط حرارت کم و به آرامی سرخ تره تا نرم اما نه رنگی. سیر را اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه. اضافه کردن کدو مکعب بریزید و در 175ml آب. به جوش بیاورید و سپس پوشش با درب و بجوش و خروش آمدن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کدو نرم است. مخلوط کدو مخلوط را صاف پوره را با یک خوبی glug از روغن زیتون و باقی مانده آب لیمو و مزه.

به ترد تره شکوه حرارت روغن زیتون را در یک ماهی تابه بیش از متوسط حرارت بالا. اضافه کردن تره تاپ و هم بزنید سرخ کنید تا ترد. حذف از پان فصل را با نمک را کنار بگذارند و برای تخلیه بر روی کاغذ آشپزخانه.

وقتی که شما آماده برای خوردن گرما glug روغن را در یک ماهی تابه بزرگ را بیش از متوسط حرارت و سرخ gnocchi برای حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که آنها را در یک بیت از رنگ. بلافاصله خدمت شد و در گرم پوره کدو و صدر با ترد تره فرنگی و کدو زمینی. رنده بیش از گردو نیمه جای پنیر.

پخته labneh با caramelised هلو و تکه های فلفل

خدمت 4

وجود حدود 50,000 فلفل رقم در وجود اعم از خفیف تا ضربه خود را-سر-هر با خود پیچیده و متمایز مشخصات عطر و طعم. Urfa فلفل بسیار خفیف انواع رشد در ترکیه است. آنها تیره بنفش-رنگ سیاه و سفید و دودی کشمش-مانند طعم که آسانسور این دستور غذا را به یک سطح کاملا جدید. این است که عمیقا رضایت بخش ظرف نه خیلی شیرین و نه خیلی خوش طعم. خدمت به آن را به عنوان بخشی از یک meze و یا به سادگی با کبابی نان.

به صورت محلی رشد کرده و میوه ها است که اغلب مناسب با توجه به فاصله کوتاه آن را به سفر از مزرعه به جدول معنی ظریف میوه ها می توان برداشت riper – هنگامی که خریداری شده در فصل – بدون نیاز به ذخیره سازی طولانی مدت است که می تواند نایاب طعم و تغذیه. اگر شما خرید وارد میوه های نرم و بررسی آن نبوده است airfreighted به عنوان این است که بیشتر کربن-نوع سنگین حمل و نقل مواد غذایی. اگر چه باربری هوایی مسئول کمتر از 1 درصد از انگلستان توانستید آن را به تولید 11 درصد از انتشار دی اکسید کربن.

1 میخک سیر ریز خرد شده
یک چهارم از یک unwaxed لیمو مزه و آب
8 آویشن ارتوپدی برگ برداشت
3 قاشق چایخوری urfa تکه های فلفل و یا دیگر روغن زیتون برای طعم و مزه
2-3 هلو یا دیگر میوه سنگ برش را به محله های سنگ کمپوست
3 عدد رازیانه fronds یا برگ کرفس
2 قاشق غذاخوری شربت افرا یا شیرین کننده های دیگر به علاوه اضافی برای خدمت به
3 عدد رازیانه fronds یا برگ کرفس
گل های خوراکی اختیاری
600 گرم labneh (پایین را ببینید)

ماست و labneh

باعث می شود 400–500 میلی لیتر

300 گرم هر آجیل یا دانه های خیس شده به مدت 12 ساعت تخلیه مایع نگه داشته
60g فعال گیاه-ماست (یا فروشگاه-خرید و یا نگهداری از دسته های قبلی)
1 قاشق چایخوری نمک دریا (برای خوش طعم labneh)
1 قاشق غذاخوری شکر تصفیه شده و یا شیرین کننده های دیگر (برای شیرین labneh)

نکته خیس آجیل یا دانه ها را در یک مخلوط کن و حمله رعد اسا برای صاف سازگاری با برخی از غوطه ور شدن مایع – مقدار دقیق را بستگی دارد که چگونه ضخیم یا نازک شما می خواهید خود را در ماست می شود. اگر شما در حال ساخت labneh انتخاب قوام ضخیم تر.

برای ماست مخلوط و به مدت 1 دقیقه در حداکثر تنظیمات به مطمئن شوید که مخلوط بسیار صاف است. هم بزنید در گیاه فعال – ماست پور را به یک ظرف مهر و موم شده را کنار بگذارند و در یخچال به مدت یک شب.

برای labneh هم بزنید نمک و یا شکر/شیرین را در ماست بریزید سپس به غربال پوشیده شده با پارچه و یا پاک کردن چای حوله بیش از یک کاسه. در یخچال برای 3 تا 6 ساعت برای شرکت کردن. فروشگاه مهره-ماست یا labneh در یخچال به مدت 1-2 هفته.

از پیش گرم کردن فر به 180C.

در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط labneh سیر و لیمو و آب نیمی از برگ آویشن یک قاشق چای خوری تکه های فلفل و کمی روغن زیتون. به نوبه خود مخلوط را در ظرف مینای دندان یا پان و سطح به سطح با یک چاقو. ترتیب هلو چهارم در بالا نم نم با باقی مانده تکه های فلفل و نم نم باران با شربت افرا و یا شیرین کننده های دیگر. پخت به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که رنگ شده است.

برای خدمت به ریزش نم نم با باقی مانده برگ آویشن و یک پراکندگی رازیانه fronds یا کرفس تاپ و گل های خوراکی, اگر با استفاده از.

تابستان سبزی ceviche

خدمت 4 به عنوان یک ظرف سمت نور ناهار یا استارت

Ceviche یک پرو سالاد ساخته شده از ماهی خام و یا سبزیجات با مزه و تند و با مزه مایع به نام “شیر ببر”. آن است که معمولا ساخته شده با آبلیمو و فلفل به نام آجی زرد است که شما می توانید خرید در فروشگاه ها متخصص و یا آنلاین. با سیب زمینی بنفش, زرد, گوجه فرنگی و گشنیز سبز این ظرف پر جنب و جوش و رنگین کمان رنگ.

سفید صدفی قارچ عمل مانند اسفنج جذب punchy شیر ببر برای ایجاد طراوت یک سالاد کامل است که در یک روز گرم تابستان است.

قارچ صدف بخشی از کشاورزی شهری که انقلاب شده است که بیش از دو دهه تبدیل فضاهای شهر به شکوفایی خوراکی باغ.

کشت قارچ نیاز به تعداد نسبتا کمی از منابع به رشد است. رشد آنها در فضای تاریک مانند ظروف حمل و نقل در کمپوست و بازیافت مواد مثل قهوه استفاده می شود (که ما تولید 7 میلیون تن در سال) و تراشه چوب که پس از آن تبدیل می شوند بارور گلکاری کمپوست. شما حتی می توانید خرید کیت خانه برای خودتان آنها را رشد.

50g بنفش و سیب زمینی خرد شده به مکعب های 1 سانتی متر
4 قاشق غذاخوری اغراق دانه (به عنوان مثال گل تاج خروس, کوینولا, برنج)
60 گرم قارچ صدف, نازک
100 گرم گوجه فرنگی گیلاسی (زرد اگر در دسترس) quartered
خشک آجی زرد یا تازه فلفل ریز تکه به طعم و مزه
1 unwaxed آهک یا نیم unwaxed لیمو مزه و آب
3 گشنیز تازه ارتوپدی برگ برداشت ساقه ریز خرد شده

بلانک سیب زمینی مکعب در یک ظرف آب جوش به مدت 10 دقیقه و سپس تخلیه و کنار بگذارید تا خنک شود.

به پایان همه چیز را مخلوط و فصل را با نمک به سلیقه و صرفه جویی در تعداد کمی از اغراق دانه و برگ گشنیز را به پایان برساند ظرف. بلافاصله خدمت و یا خود را کنار بگذارند برای لاغر کردن برای یک ساعت.

خوردن برای مردم لذت و سیاره‘ توسط تام شکار منتشر شده است توسط کایل کتاب £26, octopusbooks.co.انگلستان; عکاسی: جنی Zarins

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

دیدگاهتان را بنویسید