8 تابستان شراب قرمز است که مناسب برای سرد

One شب این هفته من sipped شیشه ای از آنچه که من فکر کرده بود بسیار دلنشین بود و تنومند استرالیا قرمز و متوجه ش

توسط FARDAALEFBA در 7 تیر 1399

One شب این هفته من sipped شیشه ای از آنچه که من فکر کرده بود بسیار دلنشین بود و تنومند استرالیا قرمز و متوجه شدم که شراب کاملا هموار رضایت بخش به عنوان آن را به حال شده است وقتی که من بطری باز یک زن و شوهر از شب قبلا: این brambly تیره و طعم میوه صاف شد این mouthfeel شل و ول شد vinegary طعم غذا در دهان.

این باعث شد که احتمالا بطری باز شده بود یک روز بیش از حد طولانی اما بیشتر احتمال دارد که آن را مرطوب شب بسیار گرم روز و بطری شده بود نشسته در آشپزخانه تمام آن زمان.

درس در اینجا این است که اولا در حالی که بسیاری از قرمز به خصوص "بزرگ" شراب می تواند دو یا سه روز پس از باز کردن آنها رو به زوال می تواند به سرعت در آب و هوای گرم و بسیار گرم و شرایط می تواند حتی فقط با باز قوی شراب قرمز به سادگی پهن کردن طعم و مزه.

و پاسخ این است که برای باز نگه داشتن شراب را از روی حرارت قرار داده و آنها را سرد و تاریک در گوشه ای در یک انبار و یا بر روی یک سنگ کف – بلکه به سرما آنها را باز کرده یا نه در درب یخچال به مدت نیم ساعت یا بیشتر به تیز کردن و پاک کردن طعم و مزه و روشن طعم برای ساخت یک طراوت بیشتری لقمه در یک شب گرم.

من می دانم که بسیاری از خواهد بود به آن مقاوم در برابر – و آن را نمی خواهد کار برای شما بهترین نوعی شراب قرمز و یا Rioja – اما با فندک شراب و یا کسانی که ساخته شده از گمی یا pinot نوآر آن می تواند کار شگفتی. و برای برخی از, آن را یک اصل وحی به طعم سرد قرمز برای اولین بار: بیشتر قابل توجهی از گل رز و یا سفید و با فندک مواد غذایی و ماهی کبابی و یا حتی با آن به لحاظ اجتماعی فاصله کباب ما در حال حاضر قادر به را با دوستان و خانواده.

این گمی انگور مورد استفاده در Beaujolais روستاهای شراب قطعی نور chillable تابستان قرمز و همیشه مواد غذایی بسیار دوستانه آن است که آیا charcuterie املت یا پان سرخ شده در روغن ماهی تن تا دو پیشنهاد در اینجا که هر دو از آن بهره مند شوند کامل نیم ساعت در یخچال: جورج Duboeuf که متاسفانه درگذشت و در اوایل سال جاری بود که نام همیشه با Beaujolais که او بسیار به popularise و ژرژ Duboeuf Brouilly 2018 (£9.50 sainsburys.co.انگلستان) دوست داشتنی, ترد, سیاه, گیلاس و شکلات آشنایی با سبک و از جنوب روستا appellations; یکی از بزرگ برای کسانی که کباب نگهداری از آفتاب و شاید ذخیره شده در همان سطل یخ به عنوان سفید پوستان و آبجو. تا حدودی ظریف تر است Domaine Andre Colonge Fleurie 2017 (£15.20 tanners-شراب.co.انگلستان; £15.72 richardgrangerwines.co.انگلستان) است که فریبنده عمق تحت رایحه گل و به رنگ قرمز روشن طعم میوه

انگلیسی شراب هفته امروز به پایان می رسد و هنوز بزرگ pinot نوآر از انگور که کار درخشان در کشور ساخته شده به شراب گازدار است که آرزوی بسیاری از تولید کنندگان داخلی. در شراب متخصص Stephen Spurrier را Dorset تاکستان او تولید شراب گازدار و در سال 2018 یک مقدار هنوز هم شراب به دلیل کیفیت استثنایی محصول. این silkily زرق و برق دار عروس دره Pinot نوآر 2018 (£18.28 bridevalleyvineyard.com; £21.95 dorsetwine.co.انگلستان) بسته بندی شده با طعم میوه مانند گیلاس و تمشک تنها با یک لمس بلوط برای اضافه کردن یک کمی بافت.

کنت به Bolney و مستغلات که بلان des Blancs من توصیه می شود هفته گذشته نیز تولید می شود ظریف 2018 pinot نوآر به Bolney و مستغلات Pinot نوآر 2018 (£17.99 waitrosecellar.com) دوباره به آرامی oaked با تابستان fruitsboth که نیاز به خدمت در انبار سرد متوسط و یا شاید 20 دقیقه در یخچال بنابراین آنها را نشان می دهد در بهترین خود را.

در Alto Adige, منطقه شمال ایتالیا, مرز اتریش و سوئیس pinot نوآر است pinot nero و فرانتس هاس Pinot Nero 2017 (£25.49 agwines.com; £27.50 winedirect.co.انگلستان) سیاه گیلاس و آلو طعم با یک فولر mouthfeel از انگلیسی pinots و یک باغچه طراوت به آن; زرق و برق دار با یک بشقاب مخلوط charcuterie یا سبزیجات گریل شده. در منطقه Pfalz, چت بندر Pinot نوآر 2018 (£17.75 wineswithattitude.co.انگلستان) نیز نور معطر و میوه ای و باید در خدمت سرد اگر چه شراب است و قابل توجهی به اندازه کافی برای meatier ظروف.

گاهی اوقات کمتر از منابع آشکار ارائه فندک قرمز. دو کمی غیر متعارف بطری به اینجا ختم از مناطق به طور معمول شناخته شده قوی تر و گرم به جای سرد قرمز....این biodynamic RAS روژ یک Siroter Mas des تير 2018 (£14.34 یا £12.90 برای هر مورد از شش jascots.co.انگلستان) و عبدالله از Fitou منطقه لانگدوک اما این تابستان مناسب نوشیدن – نور quaffable Grenache/Carignan, مخلوط, خالص, قرمز, میوه, طعم, بسیار, غذا دوستانه – فکر می کنم مثل جنوب فرانسه با گوجه فرنگی tatin یا کبابی spatchcocked مرغ.

این Alentajo منطقه از پرتغال نیز در خانه به راست بالا تنومند قرمز اما برای چیزی واقعا عادی سعی کنید Herdada انجام Rocim تازه از Amphora, Alentajo 2018/2019 (1lt £18.62 greatwinesdirect.co.انگلستان;£22.00 oldbridgewine.co.انگلستان) یک 'طبیعی' شراب ساخته شده از ترکیبی از محلی انگور با حداقل مداخله در رس amphora – به عنوان شراب استفاده می شود ساخته شده در دوران باستان و جذاب ترکیبی از نور روشن گیلاس طعم میوه و اساسی مورد پسند earthiness که تأکید شده است توسط برخی از سرما. ساخته شده در 1litre بطری بنابراین ایده آل برای اجتماعی فاصله تابستان نوشیدن با دوستان, آیا آب و هوا در کنار ما است یا نه.

آخرین مطالب